Váš nákupný košík je prázdny
18.02.2021
Viacposchodové torty sa vystužujú preto, aby sa horné poschodia neprepadli do tých spodných poschodí. Je dôležité vystužiť každé poschodie samostatne a ak je torta štvor a viacposchodová, alebo ju budete prevážať dlhšiu trasu, môžete ju ešte vystužiť cez celú výšku jednou výstužou, aby sa poschodia nezošmykli.
Na vystuženie torty budete potrebovať kartónové podnosy a výstuže. Výstuže môžu byť plastové alebo drevené. Pri ťažších a vyšších tortách odporúčame použiť plastové, tie sú oveľa pevnejšie. Torta pred samotným skladaním musí byť poriadne stuhnutá.
Každé jedno poschodie si položíme na kartónovú podložku, ktorá nesmie byť väčšia ako samotná torta, ktorú na ňu pokladáme. Podložky si obaľte do potravinárskej fólie, aby sa nerozmočili. Podložku si môžete potrieť trochou krému alebo bielkami s cukrom, aby sa z nej tortička nezošmykla. Samotné skladanie torty nie je vôbec zložité. Do spodnej torty napichajte aspoň 4 výstuže, ktoré si skrátite presne na výšku torty. Na ňu potom položíte druhé poschodie (už s kartónovým podnosom), do ktorého opäť napicháme výstuže. Takýto postup opakujeme pri každom poschodí, okrem toho najvrchnejšieho. Ako sme už spomínali, pri vyšších tortách alebo pri dlhšom prevoze, môžete vystužiť tortu cez jej celú výšku jednou výstužou. Vtedy si musíte ešte pred samotným skladaním spraviť do stredov podložiek dierky.
Produkt bol pridaný do Vašich obľúbených produktov.
Produkt bol odstránený zo zoznamu obľúbených produktov.